Complex Turistic Alpina-Casi Paltinis, Str. Platos II, Păltiniș, România

TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Următorii termeni si condiții se vor aplica tuturor rezervărilor, indiferent cum au fost efectuate (prin site-ul propriu, email, telefonic, agent de turism sisteme sau motoare de rezervari). Va rugam sa va alocati timp sa le cititi inainte de a efectua o rezervare. Va rugam sa acordati atentie politicii de plata si de anulare inainte de a rezerva, la fel de bine ca tuturor termenilor si conditiilor din acest document.

  1. ÎNȚELESUL UNOR TERMENI

 

  1. Acord – acordul reprezintă confirmarea rezervării împreună cu termenii și condițiile din prezenta informare;
  2. Oaspete – reprezintă persoana care urmează a fi cazată în cadrul pensiunii operată de către societatea noastră;
  3. Ofertă – reprezintă oferta de cazare, care cuprinde termenii esențiali de desfășurare a contractului de servicii de cazare/hoteliere și produce efecte între părți de la momentul când oaspetele achită avansul pentru rezervarea efectuată.
  4. Pensiunea – reprezintă pensiunea Alpia-Casi.

 

  1. PROCEDURI DE REZERVARE

Rezervarile trebuie efectuate in avans. Tarifarile pentru cazare se vor baza pe disponibiliatatea de la data ofertarii.

Oaspetele are posibilitatea de a plati tariful pentru intregul sejur inainte de si/sau la sosirea la pensiune, cat si pentru celelalte costuri sau cerinte solicitate pensiunii in numerar sau cu card bancar, sau prin preautorizarea unui card bancar. Daca depozitul a fost deja platit pentru a garanta rezervarea, oaspetele va plati diferenta pana la suma totala de plata in momentul sosirii la pensiune. Costurile actuale vor fi platite doar in moneda locala a pensiunii (lei/ron) sau in euro, in acord cu procesul de rezervare. Monedele de ofertare alternative sunt doar indicative si vor fi bazate pe rata interna de schimb a hotelului, si sunt supuse fluctuatiilor bancare.

Prin plata avansului (depozitului) oaspetele este de acord cu desfășurarea raporturilor contractuale în condițiile descrise în prezenta informare și înțelege pe deplin conținutul termenilor și condițiilor. Plata avansului reprezintă consimțământ pentru acceptarea pur și simplă a ofertei de cazare oferită de către pensiune, în condițiile art. 1196 Cod civil.

Oaspetele are obligatia de a plati in concordanta cu tariful agreat pentru cazare cat si pentru extra serviciile agreate  conform ofertarii, cel mai tarziu in ultima zi de sedere pe baza prezentarii contului, impreuna cu dovada depozitului oferita initial de oaspete.

  • ANULARI SI NEPREZENTARI

Anularile asupra oricarei rezervari trebuie efectuate in scris. Oaspetele este raspunzator pentru plata catre pensiune a taxei de anulare, respective pensiunea are dreptul de a reține avansul achitat cu titlu de taxă de anulare.

Toate camerele care au fost confirmate ca rezervate vor fi pastrate pentru prima noapte a datei programate de sosire, timp in care pensiunea le poate inchiria fara alte anuntari in prealabil, in situatia in care nu a fost facuta o informare asupra sosirii tarzii.

 

 

 

 

 

Call Now ButtonNu ezita - Sună Acum
Open chat